ach lásko...

ach lásko...

Anotace: dbfdgdf

ach lásko,
kdybys jenom věděl,
kolik starostí jsi mi způsobil
kolik představ a snů jsi rozproudil
kolik povah jsi ve mně rozdělil,
Ach lásko,
kdybys mohl změnit
to co si jenom udělal
pohled, kdy jsi se na mě usmíval
dojem, který si ve mně zanechal
Ach lásko,
kdybys teď přišel pusu mi dal
mrkl bys, a pak šel zase dál
miluje tě, mi říkával
Ach lásko,
konečné štěstí bych získala
svou lásku bych chudým rozdala
a se slovy miluji, tě objala.
Autor klajusenka, 21.03.2009
Přečteno 592x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Házté, Toužím
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučké vyznání...*:)

27.10.2010 14:17:00 | PIPSQUEAK

Moc hezky jsi to napsala. Dávám ti ST.

22.03.2009 10:02:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí