Tři, dva, jedna... start

Tři, dva, jedna... start

Anotace: ...

Sbírka: Vzdušná

Nenabízím řešení,
nemám na to školy,
když ti padá lešení
a myslet tě bolí.

Jen tak píšu popisy
čtené z tvojí tváře,
pak si stoupnu na mysy,
tři, dva, jedna, zážeh.

A do nebe vyletí
smutky psané v dlani,
není to nic pro děti,
ty už přemohlo spaní.

A na nebesích možná Jitřenka stálá
do kosmu šílenou láskou teď sálá
a přečte z lahve od vína z Pavlovic,
kdo že si zaslouží lásky víc,
a kdo méně...

/otázkou je, jak se to bude měřit/
Autor voedor, 22.03.2009
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, NikitaNikaT., Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to neměřitelné...

23.03.2009 08:48:00 | enigman

Mno, ten závěr.. zůstal otevřnený... :o)

22.03.2009 19:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí