Vzpomínka na růže

Vzpomínka na růže

Anotace: Každé trápení jednou přebolí a člověk se zase začně smát...

Říkal jsi tolik krásných slov,
pohled tvůj upřímný byl,
srdce mé teď tíží těžký kov,
život se v jeden celek slil.

Radost z žití pomalu mizí,
co na tom světě tak krásné je?
Kdysi jsi mi býval cizí,
ale přesto – kdo mě teď zahřeje?

Z krásné lásky přátelství být může,
jen o dost těžší to pak bývá,
před tím nosil jsi mi růže,
veselých chvil náhle ubývá.

Navždy tě ráda budu mít,
znamenáš pro mě celý svět,
nezbývá mi než o všem snít,
a čekat, až mi jiný daruje květ.

Jen ty chvíle než milenec se objeví,
květiny v jeho náručí mě ovanou,
a lásku svou mi něžně projeví
pak vzpomínky bolestné odvanou.

Všechna naše trápení vyřeší čas,
vždy ti však po boku budu stát,
náhle z temných mraků svítá jas,
a já se zase začínám smát.
Autor kamich, 22.03.2009
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: alexx
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju...ale nic není tak jak se zdá, někdy má člověk pocit, že už je to za ním, ale ještě to chvíli potrvá

24.03.2009 22:44:00 | kamich

blahoželám ti
len 10 dní

22.03.2009 15:57:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí