Jen si tak sním

Jen si tak sním

Anotace: Možná jsem naivní,ale každý má přece právo si snít jak chce....

Sním o lásce,která mě ochrání na tomhle světě,
Sním o lásce,která mě potká,když to nečekám.
Sním o lásce,která je skrytá v jedné větě,
Sním o lásce,která přijde sama,kterou nehledám.

Sním o lásce, která mi vrátí chuť do života,
Sním o lásce,která mě naplní radostí.
Sním o lásce,která neví co je to prázdnota,
Sním o lásce,která je smířená s bolestí.

Sním o lásce,která je celá z citů,
Sním o lásce,která nikdy neřekne sbohem.
Sním o lásce,která není jen plná mýtů,
Sním o lásce,která pomůže všem lidem.
Autor Simaaa, 22.03.2009
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, kleopatra.sedma, enigman, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

27.05.2010 01:31:00 | Bíša

Děkuji moc:-)

25.05.2009 11:47:00 | Simaaa

Máš krásný sen;) Myslím si,že hodně lidí má podobný...Moc ti přeju,aby se tobě splnil!

14.05.2009 15:42:00 | kleopatra.sedma

snít je málo
víc je chtít
a ST?
je pak jít ...

23.03.2009 11:42:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí