Zbohatnout ze sta básní

Zbohatnout ze sta básní

Anotace: vyzkoušejte to...!

zbohatnout ze sta básní
zestárnout ze sta let
znát tisíc lidí krásných
a vrátit lásku zpět

život jenž touhou strádá
dává ti sílu smět
odvahu jiným dávát
milovat naposled

vesmírních dálek moře
na zemi nech si zdát
když podvolíš se vzpouře
příjmi můj logoznak

ubraň se milá tomu
pannou do smrti být
u branky tvého domu
zazpívám tento HIT

stohlavé husí šípy bílé
v přílivu racek sám
štěstí je lístí nahodilé
neslétne věru k nám ..

with music :
http://www.totem.cz/enda.php?a=109590
Autor poetor, 16.10.2005
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí