Pro Tebe II

Pro Tebe II

Anotace: zklamání - no tak to holt chodí

Slunce září,
v dlani mi rozkvetla květina,
prázdný kalich na oltáři
ještě neoschl od vína.

Květina v dlani rozkvétá,
motýl na ni přilétá,
svými polibky pečuje o ni,
květina kvete, kvete a voní.

Náhlé prudký vichr
květinu mi vzal
do bláta ji shodil,
a motýla – rozšlapal.

Prázdná dlaň mi zbyla,
co teď bude s ní?
Květina nekvete
a nevoní.

Moje srdce prázdné,
jako kalich ten,
kapky vína – slzy zrádné,
ze všeho zbyl jen sen.
Autor Désirée, 23.03.2009
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, excited, devcatko z jetele
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad bude líp...

23.04.2009 09:28:00 | excited

Přeji Ti novou květinu a motýla, který by na ni slétl...

23.03.2009 10:43:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí