Přání

Přání

Anotace: =o(

Vítr pohrává si s listy stromů,
já jdu tiše známou cestou domů.
Do očí perly slz mi vhání myšlenka,
že už dál nejsi moje milenka.
Zmizela jsi jednoho rána,
a pro mě to je dodnes velká ztráta.
Ani nevíš jak moc jsi pro mě znamenala a znamenáš.
Snad jednou osud dovolí nám shledat se zas
v jiném světě, kde bude nám přát i čas
a budeme zase šťastni jako dřív.
Přál bych si navěky s Tebou žít
a kupu dětí s Tebou mít.
Žít obyčejný život,
ze stejného hrnku čistou vodu pít.
Prostě chci s Tebou stále být.
Autor básníř, 16.10.2005
Přečteno 608x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné a v dnešní době i dost málo vyslovované přání...

17.10.2005 13:19:00 | Krtica

Moc pěkné a v dnešní době i dost málo vyslovované přání...

17.10.2005 13:19:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí