Bolest

Bolest

Anotace: .....:)

1)Věřím více sama sobě
nežli přeci tobě
možná tě to bolí v srdci
dělám to kvůli sobě přeci

2)ty působíš mi bolest a žal
jak kdybys půlku srdce mi vzal
tvá slova mi přjdou jako výmluvy
pak nastávaj tvé omluvy

3 je mi jedno ským si byl a kde
hlavně aby to bylo pravdivé
nechci ti lhát či tvé slova popírat
chci se jen o tvé srdce opírat

4)proč bolest trpíš mi
proč v noci scházíš mi
spoustu stejných otázek mám
a v tobě se vůbec nevyznám

5)jsi uzavřený do sebe
já zamilovaná do tebe
bolest brání nám jít dál
jsme ráa že si mi svou lásku dal

6)tak proč teď chceš mi ji brát
já stebou na cestu chci se dát
chci jít s tejnou cestou
tou černočernou tmou
Autor Kvetinka48, 23.03.2009
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí