Víš!!

Víš!!

Anotace: V názvu je víš....Já předpokládám, že ten človíček to ví, měl by to vědět, ale nechová se tak...Několikrát jsem mu říkala, že mi může napsat, ať se mu už nepletu do života, ale on pouze mlčí...

Už nemůže to mezi náma jako před rokem být a ty to víš,
ale proč mi to nedokážeš říct?
Vždyť stačí jen pár řádků,
co zbyly by mi na památku.
Řádky, co by říkaly,
už nepiš a žij si život svý.
Možná stálo by v nich, měj se hezky,
ale to je úplně jedno přeci.
Bylo by to jen pár písmen, možná krátká věta,
snad stálo by v ní, nepleť se mi do života.
Ty slova, dost by bolela,
ale já bych je respektovala.
Tak proč mlčíš, nic neříkáš,
víš, že chci to slyšet, říkala jsem to několikrát!
Víš, že Tě nechci otravovat,
proto chci Tvůj názor znát!
Víš!!!
Autor Kleer, 23.03.2009
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí