Západ Slunce

Západ Slunce

Anotace: Tak trochu romantiky z dřívější doby

Kdyz Slunce v ohni zapadá,
a den halí se do černého pláště.
Šťastna jsem jak už to vypadá,
že potkala jsem jeho, zvláště...

Až ta dvě srdce se setkají,
při západu Slunce.
Mám Tě ráda si tiše šeptají,
do nejdelšího světa konce.
Autor seherzada, 16.10.2005
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí