Odvážná,je to špatně?

Odvážná,je to špatně?

Anotace: Člověk má být upřímný a hlavně v lásce.. Prosim ..okomentujte

Snažila jsem se už dost
právě proto mám na sebe zlost
vím,že je to už bez naděje
ale odvážným štěstí přeje

Ve šťastný konec bych mohla doufat
v realu si,ale zoufat
Vím to,že tě málo znám
a to,že tě ráda mám

Teď nejsem jediná
samotná jsem přece jiná
asi nevíš,kdo je kdo
ale bez chyb neni nikdo

Tohle nevyprávěj všem na uvítanou
doufám,že se tyhle věci nestanou
toto není napsané tvým kamarádům
které nežádej o radu
Autor Manfred Q, 23.03.2009
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Quandel, lucajda89, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí