V jejím pokoji

V jejím pokoji

Anotace: ..se vše ztrácí.

V jejím pokoji tiše temném
prolétne jiskra posedlosti
a zalepí její hnědé oči
zahojí všechny jeho omyly
a on se jí odvděčí upřímností
ve sladkých místech,kde se
ani ona neodváží vzdorovat

V jejím pokoji utopený a
nevyléčitelný tančí kluk
svlečený z kůže utíká stínům
a jeho polibky se schovávají
ve sladkých místech,kam se
ani ona neodváží pohladit

a když vášeň neutichne
a když vášeň neutichne

..krev v žilách se topí v rtuti
a večer nechce usnout,
zdá se,že strach odlétnul
a ona je jen pouhý výdech
lapený v jeho děravé dlani..

V jejím pokoji blednou zdi
svíčky dohasly při úsvitu
tenhle princ nebyl poslední
a ona je opět ve svém úkrytu
Krása čeká na další oběť.
Autor fiXXXer, 23.03.2009
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: kastaNET, Holis, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Kapka, ziriant, Hazentla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé

24.03.2009 16:30:00 | Radek.oslov.Šafárik

Moc hezká báseň, dobře se mi četla, je velmi myšlenková. ST! za obsah.

24.03.2009 15:29:00 | NikitaNikaT.

Dost mě to zaujalo. Je o čem přemýšlet.

23.03.2009 17:33:00 | Fenn

Úplně to vidím před sebou...

23.03.2009 16:08:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí