Jestli

Jestli

Anotace: Dialog...

Jestli věřím na lásku,
na lásku na první pohled?
Dám ti taky otázku,
a mou odpověď budeš znát hned.
Co pro tebe znamená láska,
to je moje otázka.
Pro mě je láska jako krásný den,
není to noční můra, ale sen.
Je to hřejivý pocit na tváři,
tak silný, že všední den rozzáří.
Je to pomocná ruka před pádem,
opojení, co tě chrání před žalem.
Je to polštář pod hlavu,
když pociťuješ únavu.
Autor Mimi 2, 23.03.2009
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí