Jak to muži z(o)vládají

Jak to muži z(o)vládají

Anotace: muž jako lovec a žena jako snadná oběť? prosim okomentujte

Jak to ty zvládáš?
Jen vstoupíš do místnosti,
kolik jich už hádáš?
ani troška ctnosti
ani poslušnosti

Žít život bez napětí
se vším si být jistý
nikdo dá ti pěstí
Špinavý a přesto čistý

Být tou jedinou vzpomínkou,
kterou v hlavě máš
Pod jedinou podmínkou
Tvou čistou vzpomínkou,
na kterou rád vzpomínáš
Autor Manfred Q, 23.03.2009
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí