kdybych měla....

kdybych měla....

Anotace: je to o vztahu,který není harmonický.o touze po takém vztahu,citu

Kdybych měla...........
Kdybych měla dálkový ovladač na lásku,
zapínala bych si ji denně.
Ani spát bych nechodila,protože bych se bála,
že zítra nebude fungovat.Ten ovladač.
Že mu třeba dojdou baterky,to se láskám někdy stává..
Kdybych měla dálkový ovladač na lásku,
přivolala bych si ji kdykoli a kdekoli.Tu lásku.
Byla by přesně taková a taky bych se na ni mohla spolehnout,
a studila by jen někdy a jen tak naoko,
láska bývá někdy tak tajemná.
Kdybych měla dálkový ovladač na lásku,
nezapnula bych si tě
Autor aluša, 16.10.2005
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je spíš velice pěkná úvaha a jako takovou ji hodnotím za 80!

16.10.2005 19:38:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí