Velký třesk

Velký třesk

Anotace: o hodině fyziky, abych tam neusnula

Jsi jako kometa
a já, obyvatel Země,
mám strach srážky.

Co zbylo by ze světa?
Jen prach a suti. Ve mně.
Jak v projektilu drážky.

Velký třesk mého já
a ty, meteorit,
který mou zemi zničí.

Děláme co se dá,
chceme ochránit
planetu, jež bude ničím

po našem setkání.
Jsi jako kometa,
krásná a nebezpečná.

Pohladím tě dlaní,
já, obyvatel světa.
Má láska bude věčná.

Ale navždy platonická.

Pro bezpečí vesmíru.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 23.03.2009
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, bosonožka, enigman, subrtka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí