Putování

Putování

Anotace: ...lehce dětinské..do kategorie "o sexu" nezařaditelné :)

Pošeptat tajné slůvko do ouška, co způsobí lehké mrazení.
Políbit čelíčko, pak pomalu na víčko, ruce mé baví nekonečné hlazení.
Dotyky nekončí, city se netenčí, retíky putují k Tvým… je to k zbláznění.
A teď dál putovat tour de vysněná, lehce letmo na krček…je to souznění.

To je však pouze putování začátek, co by řekly tomu Tvé „čudlíky“…
Už se těším však na bříško, ten dolík obkroužím lačnými retíky…
…pomalu lehounce níže a níže a níže…kdepak to jsem? To už jsou kotníky…
Tak teď už opravdu dost neb mé putování bude věčné, verše ty začínají býti spíše směšné.
Autor Despekt, 23.03.2009
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: kejtyyy, vílí křídla.., NikitaNikaT., carodejka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím proč tak skromný počet tipů, ale ... "putovat tour de vysněná", tak tímhle jsi mě dostal... A taky,

Verše Tvé rozhodně
nezdají se směšnými být
jistě nejen pro mě
přináší hřejivý v duši klid

;)

24.03.2009 17:48:00 | kejtyyy

Krásné putování :o)

23.03.2009 21:41:00 | NikitaNikaT.

Děkuji Ti čarodějko ...

23.03.2009 21:16:00 | Despekt

Krasne romanticke putovani s fantazii ktera Ti slusi.

23.03.2009 20:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí