Pod tíhou papíru

Pod tíhou papíru

Anotace: Takový můj myšlenkový pochod...

Pod tíhou papíru na bedrech skryté slávy.
Myšlenkou na míru skrze Vaše hlavy.
Toulat se vědomím, krajností fantazie.
Pod tíhou papíru s lehkostí poezie.

Soumrakem zklamaní v rouchu slané chuti.
Přivítat svítání z prachu staré suti.
Ve stínu marnosti, za branami mysli.
Parfémem věčnosti omámit svoje smysly.
Autor Freddie.n, 23.03.2009
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí