jenom až

jenom až

Anotace: někdy vám čas bez toho druhýho připadá strašně utahanej a unavenej a línej jít aspoň o kousek dál. přesně ty chvíle, kdy koukáte na hodiny a máte pocit, že stojej.

až sníš mé srdce samou láskou
utři si koutky, ať v nich nemáš krev
až budeš mít v rukách mou kůži
hlaď ji jak hedvábí mezi prsty
nech mě číst z tvých dlaní
až budeš počítat mi na prstech,
jak se mi zvedá hruď, jak dejchám
jak spím, počítej se mnou...
až budeš mně z očí loupat sny
a potečou mi slzy jak malý nahý cibuli,
vyprávěj mi o tom, co se mi včera zdálo
až budeš dávát jíst mým rtům ze sebe sama
chutnej mi v malejch soustech
nech se pít, zašeptej: Nehltej...
až budeš mým řasám vyčesávat
z rozcuchanejch vlasů vítr a prach z cest
a až budeš ležet mi na rameni
ospalá a utahaná a bude se ti zdát,
že na světě je krásně
vzpomeň si na mě, že teď jsem tu sám
a všechno tohle si jen přeju..
jenom až půjdeš spát,
vzpomeň si na mě
vzpomeň si na mě
Autor kulishak, 16.10.2005
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo!!! Dobrý!

17.10.2005 13:21:00 | Krtica

to se mi fakt moc líbilo

16.10.2005 20:24:00 | ED

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí