Proč?

Proč?

Anotace: Proč to vše?

Proč se mi nedaří najít tu pravou.
Proč jí nemůžu získat.
Proč mě všichny odsuzují za to co sem neudělal.
Proč nejde nalézt světlo lásky.
Proč jí nevidím ve svých snech.
Proč všechny lásky ztracím a nenalézám.
Proč,to je ta otázka která nemá odpověď.
Autor Proof, 16.10.2005
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hledat odpověď v životě, nevzdávat se naděje... Co ty na to?

17.10.2005 13:44:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí