Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: ...

Vduchu hladím tvé vlasy,
dotýkám se Tvých očí,líbám Tvé rty.
To vše však jen ve snu.
Chvěju se pod Tvými dotyky.
Tožím po Tobě,ač vím,
že ty nádherné chvíle se už nevrátí.

Proč?A proč říkáš slova,
kterým sám nevěříš.
Já nechci jinou lásku,jiné pohlazení,
cizí hádky a opětovné udobřování.

Nenávidím Ty něžné chvíle s někým jiným.
Probuď se Lásko!!!
Vždyť Ty to víš!
Probuď se prosím!!!
Autor zlutasekk, 24.03.2009
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, NikitaNikaT., K.a.Z, Emira, radexk
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kéž by se probudila...pěkné

02.04.2009 10:33:00 | Agniezka

Přeju Ti, ať splní se Tvé sny, touhy...

24.03.2009 21:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí