Text

Text

Anotace: jeden text který mi mluví z duše Zdroj: ujdeto.cz

Nejsem žádná skvělá osoba
je mnoho věcí ,které si přeji,abych neudělal
ale pokračuji v učení
nikdy jsem nemyslel,že ty věci udělám tobě
a tak musím říct,předtím než odejdu
že Tě chci poznat

Našel jsem důvod pro sebe
abych změnil,to co bývalo
důvodem začít opět znovu
je důvod a tím jsi ty

Promiň,že Tě tak trápím
je to něco a já s tím musím každý den žít
všechnu tu bolest přenáším na tebe
přeji si,abych to vzal vše zpět
a být jediný,který chytá všechny tvé slzy
proto Tě potřebuji slyšet

Našel jsem důvod pro sebe
abych změnil to co bývalo
důvodem začít opět znovu
je důvod a tím jsi ty

Nejsem žádná skvělá osoba
nikdy jsem nemyslel,že ty věci udělám tobě
a tak musím řict před tím než odejdu
že Tě chci poznat

Našel jsem důvod pro sebe
abych změnil to co bývalo
důvodem začít opět znovu
je důvod a tím jsi ty

Našel jsem důvod,abych ukázal
kousek sebe takového jakého jsi mě znala
důvodem pro všechno,jenž dělám
je důvod a tím jsi ty
Autor Marhy, 24.03.2009
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí