Mobilovky

Mobilovky

Anotace: Tak jsme si včera na dobrou noc psali s mojí květinkou, s některýma co jsem psal se s Vámi podělím....(některé odpovídají na báseň od mé milé, ale svolení ke zveřejnění jsem nezískal:-))

Kdo miluje se neptá,
kdo miluje se nevzdá,
kdo miluje má svůj svět,
jsi má láska,
chci Tě hned!:-*
Ten kdo miluje jsem já,
lásku všechnu Ti dá.
Miluj proto také tak,
at to není jenom lak!
Jsi mé oči kočičí,
semnou budeš v bezpečí!
Miluju Tě lásko má,
ať se krásně usíná.

Ta co pozná lásku mojí,
ví, že za to prostě stojí.
Stojím o to s Tebou být,
prožívat ten něžný cit.
Nejradši však s Tebou spím
a po ránu probouzím.:-*

Láska s láskou už jde spát,
po večerech chci si hrát.
Budem si hrát něžně s vášní,
běž už spát a světlo zhasni.
Zavři oči lásko milá,
jsi teď moje noční víla.

Lásko, lásko, tak jdi spát,
necháme si o nás zdát.
Zdát sen krásný, překrásný,
lásky plný ůžasný.
Přeji Ti teď klidnou noc
a ve snu vášně, lásky, citu moc!

Přivádíš mě k šílenství,
lásko já tě strašně chci!
Chci Tě mít teď v náručí,
mé srdce si poručí!
Usínám teď s láskou v mysli,
už jsme spolu, jen pomysli.
Autor Mach3D, 25.03.2009
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí