Hrátky se slovy

Hrátky se slovy

Anotace: Hrooozně stará básnička jedna z prvních:-) z 11.12.1997

Hraju si se slovy při světle svíček,
mizí a rostou při pohybu víček.
Hraju si se slovy při nočním osvětlení,
ptám se sám sebe zdali tu někdo není.
Hraju si se slovy při vůni vosku,
zbalím je do věty k tobě ji pošlu.
Hraju si se slovy při měsíční záři,
kdybys tak věděla jak se teď tvářím.
Hraju si se slovy ve svém pokojíku,
dívám se na tebe a píšu do deníku.
Hraju si se slovy na neviditelných linkách,
kouknu se na tebe jestli už spinkáš.
Hraju si se slovy tužkou na papíře,
zhasla už svíčka já ve tmě jsem zmizel.
Autor Eru Alonnar, 25.03.2009
Přečteno 578x
Tipy 6
Poslední tipující: Rebejah, Radek.oslov.Šafárik, Rbb, Hazentla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je půvabné:) tvé básně se mně líbí čím dál tím víc;)

05.12.2018 18:05:22 | Rebejah

Moc děkuji

05.12.2018 18:10:57 | Eru Alonnar

Vůbec není zač, je to jen čistá pravda:)

05.12.2018 18:11:57 | Rebejah

:-)

05.12.2018 18:25:13 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí