Neodjížděj lásko

Neodjížděj lásko

Anotace: Srdíčko pláče i směje se zároveň, má láska k Tobě je jako pochodeň, ať už si zase zpátky a mám Tě vedle sebe bych na cestu Ti řekla ráda, však je to mnohem silnější, když chci víc než kamaráda..

Tak ještě pár dní
a odejdeš mi v dál,
krásné by bylo zůstat,
a kdekdo si to přál.

A Ty sám asi nejvíc taky,
teď když se Ti všechno daří,
by si nejraději pokračoval
již v rozjetém scénáři.

Bude Ti chybět práce,
bude Ti chybět kolektiv,
a asi i další věci,
ale Ty to víš líp.

Stýskat se Ti asi bude i
po Tvé velké lásce
já ač jí neznám závidím jí,
té Tvojí krásce.

Né to stýskání a že budeš v dáli,
ale to, že má Tebe,
že ač Ty budeš daleko,
budete blízko sebe.

Já si tu budu stýskat sama
a je mi to i hloupý,
však srdce šípem potrefené
je každé radě skoupý.

Řekla bych Ti, ať se vrátíš brzy,
že Tě mám ráda a chci Tě tady,
však znělo by to jako fráze,
že chci být s Tebou dohromady.

Já nezastírám, že je to pravda,
že chtěla bych Tě tu a pro sebe,
však je to těžký a ona kráska,
po návratu zas Tě ohřeje.
Autor grázlík, 16.10.2005
Přečteno 782x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí