100 dní

100 dní

Anotace: Až konečně den poslední za hory zapadne, u řeky se l00 kameny si ruce podáme...

Co je sto dní pro lásku,
co je sto dní pro přátelství,
co je odloučení???
Jsem šťastná když blízko jsi,
nic hezčího není.

Jsi hvězdičkou mojich snů,
jsi můj noční vánek,
jen s Tebou se procházím,
než-li přijde spánek.

Pořád žiju bez Tebe,
upíjím jen ze zbytků Tvých volných chvil,
respektive minut pracovních,
však kdyby jenom na mě bylo,
přála bych si, abys už zpátky byl
a zase na mě Tvůj smích dých.
Autor grázlík, 16.10.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí