Raindrops...

Raindrops...

Anotace: Raindrops...

Tomu krutému osudu na pospas tu teď schoulená sedím,
tvrdé kapky deště snášejí se mi do vlasů a škodolibě se smějí,
Přemýšlím nad těmi nepříjemnými slovy, které jsi vypustil ze svých úst, a které se už nezmění.
Jak dnes mohlo se to stát,
jak mohla jsem celou tu tvou nepovedenou lež vážně brát?
A tak se snažím, zachovat se důstojně a zadržuji své křehké perleťové slzy,
v naději, že všechno se zlepší a v doufání, že to bude již brzy...
Autor AnGiE-AnGeL, 25.03.2009
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí