Vášeň co se vytratila

Vášeň co se vytratila

Anotace: nesnášim stereotyp

Podlaha,čtyři stěny
neslyším ozvěny
bezhlavé cvakání do klávesnice
proč vše uhořívá,nejen svíce

Hlas neslyšela jsem dlouho
Raději poslal zprávu dlouhou
Slova,nesmyslně za sebou
spojene s žádnou osobou

Stačil by mi jeden pohled
V těch očích bych se ztratila
do hlavy bych se mlátila
chtěještě jeden naposled

Zažívám to stejné
jako když jsem tě poznala
teď mi však není zřejmé:
Proč já ti lásku vyznala?

Chtěla jsem vášen,dobrodružství a lásku
ztrácí se to vlásek po vlásku
mám čekat se to změní
a doufat,že dočkám se odměny

Říkám si,že lepší asi bylo
když mě nic takového netrápilo
Mohla jsem si v klidu snít
o tom,jak někdy a někde s ním.
Autor Manfred Q, 25.03.2009
Přečteno 341x
Tipy 7
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, kikis, jesterka, Quandel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

i život může být jako sen. Ale většinou se realita snu nepodobá..

16.04.2009 21:26:00 | zlomený a nanicovatý -__-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí