podkroví

podkroví

Anotace: ,,

Hledám štěstí
v troskách žití
podél světa trati
přiletí a pak se zřítí
v obzorech se ztratí
s deštěm sprchne do bodláčí
mezi střepy nebe
usuším ho nad pavlačí
schovám kus pro tebe
Ty máš mně a já zas tebe
to nám zatím stačí
budem si žít jak boháči
v malým podkrový
ve smíchu a někdy v pláči
žití je už takový.
Autor zenge, 25.03.2009
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Rolnička, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš štěstí plný kapsy
štěstí máš plnou hlavu
jenom já u nás na vsy
ve smůle po krk plavu..

26.03.2009 18:41:00 | Mario de Janiero

Láska je smích i pláč, štěstí a neštěstí, rdost i bolest...

25.03.2009 19:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí