nehraju na hrichy

nehraju na hrichy

Anotace: .

skrejvam svy prani

je plny slunce
a anglickejch
prechodu pro chodce
tvejch drog
ktery nedokazes opustit
stejne tak
jak jen rikas
ze nedokazes opustit
me.

predstavuju si svet
kde lidi nelzou
a ani nemluvej pravdu
zijou okamzikem

neznaj tvy abstaky
tak jako je znam ja.

porad te budu skrejvat
skrejvat v sobe

ta troska
sem
ja.

predstavuju si svet
kde lidi
koukaj kolem sebe
bylo to s tebou hezky
ale bez tebe
je to prekrasny

prestan mi chybet

/žéíščžáéšíýéčýžščáé/
Autor embryo v hlave, 25.03.2009
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Albertinka, Andělskými perutěmi chráněna, Lacosta1, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí