Zamilovaný

Zamilovaný

Anotace: Co dodat název odpovídá za vše

Sbírka: Casanova

Když jsem s ní jsem jak v nebi

Mám ji a žádná jiná pro mě není

Přesto dřív hodně ji podváděl

Šanci mám abych napravit se směl

Potom všem co s ní předtím prožil

Nedůvěřuji ale vstoupila mi do žil

Její tvář zůstane mi v mysli napořád

Protože tuhle dívku nemám jenom rád

Miluji ji den ode dne čím dál víc

A dýchal bych za ni z plných plic

Jméno té dívky v mysli mi pořád zní

Doufám že zůstane do konce všech dní

Tu dívku miluji jak nejvíce to jde

Z lásky jí bych splnil všechno na světě

její výjimečnosti můžu vyprávět do noci

Avšak od lásky k ní už mi není pomoci

Ať udělá cokoli vždy vrátím se k ní

Proč mocně váže mě to pouto nevšední

Jen pomocí básní pravdu umím říci

Mé pouto k ní je jak oheň k svíci

Vždy když sem s ní radostí bych se smál

Ale když ji nemám sápe se po mě žal

Dnes už vím že nesmím ztratit srdce její

Jak jej ztratím tak se víckrát nerozesměji

Nechci ji ztratit ale chci se radovat

Jí chci srdce mé z hrudi vykovat

Pro ni žil bych a taky umíral

Na nic jiné už bych nezíral

Můžou být jiné krásné,milé,jaké chtějí

U mě ovšem upadnou hned v zapomnění

Ona je to nejcennější na světě co mám

Bez ní raděj žil bych na konci světa sám

Bez téhle dívky nic nedokázal bych

Když jsem sám chci slyšet její smích

Jsem s ní a cítím blízko velký blahobyt

Krom té dívky nemohu už více žít

Doufám že jiný v srdci jejím není

Jestli ano upadnu navždy v zapomnění
Autor J4Y, 26.03.2009
Přečteno 635x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Romana Šamanka Ladyloba, Dedillope, Kapka, Mbonita, Mach3D
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Teď už zamilovaný mladý muž. Pěkně lásku opěvuješ.

26.03.2009 16:31:00 | Kapka

Srdcová záležitost....pěkný :-)tip..

26.03.2009 06:30:00 | Mach3D

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí