Nájem

Nájem

Anotace: čtěte a uvidíte ...=)

Sbírka: Věci, co neříkám

Možná věrnost je málo a láska je míň
a kdo po nocích chodí jako stín,
vyhrává,
s láskou si zahrává
a mocí noci tebe ovládá.

Alkohol má kouzelnou moc
a i když nechceš nic, tak uděláš moc
než bys chtěl,
tak co to je za úděl...

Mám strach,že jednou budem si cizí,
že nějaká holka s tebou mi zmizí,
mám strach co řekneš celýmu světu,
když použiju tuhle obyčejnou větu:

Mám tě ráda lásko možní víc,
jenom nevím jak ti to říct,
když vím,že je o tebe zájem
a jak předplatit v tvým srdci nájem
mám...

Možná věrnost je hodně a láska je víc,
ty se díváš,neříkáš nic,
pak vezmeš mou hlavu do svých dlaní
a řekneš,že kašleš na ni,
dál mi pak povídáš,
co nikomu jen tak neříkáš:

Mám tě rád lásko možná víc,
jen nevěděl jsem jak ti to říct,
já věděl,že je o tebe zájem
a předplatit s ve tvým srdci nájem
jsem chtěl....

Pak přišel den, já poznala jsem,
že všechno byl jen pouhej sen,
nic víc...
Autor Kristýnka15, 26.03.2009
Přečteno 334x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ziriant, Zasr. romantik, Sýkorka07, Radek.oslov.Šafárik, bloumej očima, Bolemíra Nebeská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, trochu "ukecaná", ale pěkná. ST

13.04.2009 14:30:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí