vlny

vlny

Anotace: ,,

Vlny tvých vlasů
sjíždím jak řeku
od pramenů
v to ráno v křiku konipasů
na věky věků
zapomenu
jak kolem svět mi bolí

To láska tvá mne kamen
v písek drolí
máš ji jak moře soli

Vlny tvých vlasů
dle mého soudu
já v ranním jasu
pojedu proti proudu

Břehy mám vzdálený
už před vyplutím
tvý tělo před usnutím
hrozí mi utonutím
..v lásce.
Autor zenge, 26.03.2009
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Marupiara, NikitaNikaT., Kapka, Rolnička, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková nádhera a žádné komentáře.Vy jste to nečetli ?

28.03.2009 12:41:00 | Marupiara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí