Vychřice emocí

Vychřice emocí

Anotace: Některé věci jsou tak divoké že je nemůže nic zastavit

Proč se semnou točí svět
Proč mám tě plnou hlavu
Jak se rozhodnout tam nebo zpět?
proč sem v takovémhle stavu

Zmítám se ve vychřici tvých emocí
proč chce se mi z plných plic řvát
proč nemůžu si ničím jiným pomoci
a všechno se mi opakuje tisíckrát

V dálce slyším tvoje slova
Trhá mě to na tisíce kůsů
cítím tvoji kůži znova a znova
když dával sem ti lehkou pusu

Chytla si mě do svých sítí
Zlomila mi mou slepeckou hůl
rty mi sešila tenkou nití
a tiše mi pošeptala klidně stůj

Proč je všechno tak rozmazané
proč tě nemůžu dostat z mysli
mám láskou k tobě ruce svázané
zatímco čas si tiše hraje s čísly

Ať je zase všechno jako dřív
už toho mám opravdu dost
kdy měl sem hlavu někde v nebesích
teď sem nasáknul láskou až na kost

Miluju tak proč to tak bolí
proč nemám v hlavě klid
a štěstí někde v dálce stojí
a říká mi jak mohl sem se mít
a tiše se mi vysmívá

Čím si mě tak okouzlila
že pro tebe krvácím s úsměvem
celého si mě v okamžiku uchvátila
Jediným svým krásným pohledem
když si měla rozcuchané vlasy

Až vykrvácí mi pomalu srdce
zavřu oči proti sprše kamenů
která,srazí mě k zemi prudce
a pak konečně zapomenu

jaký to je tě milovat...
Autor Midnighter, 26.03.2009
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: Midnighter, Markéta G., Quigleika, Lorraine, Seanko, no.signal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé.... co říct víc?

28.03.2009 01:23:00 | Markéta G.

Hezky napsáno - čiší z toho smutek abolest

26.03.2009 22:46:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí