Černé slunce

Černé slunce

Anotace: Chci být...

Duše je jen prázdné slovo
Když krev zalila srdce
Pouhé touhy
Dýcháš rychle
Příliš prudce
Propadáš se kamsi do hlubin sama sebe

…jsem Tvé černé svědomí..

Podlé, černé slunce
S jasnými paprsky…

Ozařuji Tvé okolí jak černý samet,
Když hladí po těle…
Nejsme v kostele

Slíbávám vůni Tvé kůže
Pojímám ji za svou, objímám Tě svými koleny,
Já chci být s Tebou…
Být Tvé černé slunce,
Propadat se do hlubin Tvojí duše,
Utápět se ve Tvém pohledu,
Oddat se vášni,
Jak nejvíc dovedu…

Touha, vzplanutí a chtíč,
Žár mé divokosti,
Chci být s Tebou,
Jak už víš…

Být Tvé černé slunce
S kovovou duší
Vášeň mi sluší
Patří ke mně jako láska
Jako básně, které píšu,
Jako sněm všech pocitů, co mám
A jako přesvědčení,
Že jen Tobě vše, co můžu, dám…
Autor Ammazonic, 27.03.2009
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Markéta Hl., Kristine Clary-Aldringen, Emira, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí