Roztržená

Roztržená

Anotace: Roztržené doteky! Líbání, co není nasycene!

Roztržené doteky!
Líbání, co není nasycene!
Dvě tepla - dvě deky,
ale vzpomínky pro mne strašně cenné.
Mnohá slůvka nevyřčená!
Úsměv co pozbyl adresáta!
Hvězdné znamení, jež se zove "Žena"
a k němu Láska, zůstávajíc nezaváta.
Křídly uspěchaný čas,
chvíli důchodce a pak zas dítě.
Vzájemnost, co snoubí nás,
až k šepotu: "Miluji tě"!
Autor Bamap, 27.03.2009
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Len nech sa nezafúka....ta víra v Ni...

11.05.2009 11:53:00 | zvířenka

ST! nádherná báseň!

27.03.2009 21:07:00 | NikitaNikaT.

Hezké, výstižné...

27.03.2009 11:00:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí