V.

V.

Anotace: ...

ukončiť to,zavesiť na klinec,
nechať,neupratať po sebe binec,
zanechať aj ponožky na stole,
udržiavať si srdcabôle,

obuť sandálky a opustiť bydlisko,
ked človek už nenachádza východisko,
bludisko bez máp,kompas zbláznený,
niesť na duši veľké sveta viny,

kopať kamienky pred sebou v ulici,
hlava strápená ukrytá v kapuci,
vybrať strom,pevný a krásny,
zavesiť laso a už žiadne otázky!
Autor maliska, 27.03.2009
Přečteno 345x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Juraj Hrom, jedam, Churry, enigman, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen odpovědi...

28.03.2009 11:08:00 | enigman

Pověsit žal a jít dál...

27.03.2009 12:44:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí