Verše ducha

Verše ducha

V ospalém tichu sní,
vánek smutku ledový.
Jediná v něm věta zní,
k lásce volá
zesnulý...

Kdyby nám tak vítr vál,
žalem v krásném soumraku,
duši mou by zpovídal
ve Tvém černém oblaku...

Kdyby nám tak vítr přál,
vrátil bych sek začátku,
před píseň pláče katedrál,
před dotek něžných polibků...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 27.03.2009
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: jita.1965, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí