Vývrtka v oku

Vývrtka v oku

Anotace: Název sice moc s básní nesouvisí, ale přesně tak jsem se cítil v době, kdy jsem ji psal..Snažil jsem se zachytit své pocity po rozchodu s holkou, kterou stále ještě mc miluji..

Ze srdce řine se kapka za kapkou,
pod nohy mám už kaluž krvavou.

S tebou já prožil jsem nepoznané,
a věřil, tohle se nám nikdy nestane.

Po nocích honí mě stvůry černých kápí,
a řvou: Oč prosíš, nikdy se nevrátí.

Zraky k zemi stále sražené,
proč jen to nebe zatažené?

Před očima vidím Tě po ránu i k večeru,
kdypak já se z toho seberu??
Autor lolin, 27.03.2009
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí