na pět vteřin...

na pět vteřin...

Anotace: :)

být ničím...

na pět vteřin

(myšlení)

zkus......

bývávaly jsme

MY

chci smět dál...

nevím

smím

být Ti zase.........?

tuším...

stačí být

NĚČÍM

.......................................NIKDY BÝT
Autor Woski, 27.03.2009
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí