Proč oni mohou spát?

Proč oni mohou spát?

Anotace: proč žena,která přišla o své nejbližší válkou,nebo teroristickým útokem nemůže spát ,ale ti co to dělají mohou???

V pozdním večeru žena pláče,
ptá se boha proč,
její syn mrtvý,
její dcera pláče,
nemůže v noci spát,
další den se se slzami v očích,
loučí s jejím jediným synem,
a ptá se boha proč?
zrovna on musí platit,
za nenávist zlých lidí,
další den opět bojuje ve válce,
bez ohledu na život,
najednou cítí prudkou bolest,
a vidí před sebou cestu,
Její cestu,
v očích se jí zrcadlí strach,
slyší jak říkají že umírá,
cítí zimu,
její dcera se k ní sklání,
prosí ji aby zůstala,
nechce bez ní žít,
v náručí jí umírá,
tak zní její poslední slova:
Nenávist mě sem zahnala,
myšlenky zlých lidí,
jejich krutost mě dohnala,
lásky natomto světě není...
Autor Lukika, 17.10.2005
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí