Lež a slova

Lež a slova

Anotace: asi nemám co dodat...

Lživá lež a prázdná slova,
smutně šťastná černá vdova.

Hříšný hřích a velké snění,
hloupý smích a noční chvění.

Chvíle tajných schůzek,
co vedli vždycky nikam
-právě proto možná, teď pod
peřinou vzlykám.

Radostná neradost mě držela snad nad vodou,
že uvědomit jsem si měla jen tak čirou náhodou,
že nepatříš mě a já nepatřím tobě,
že nežiješ ve mě a já nežiju v tobě...

a proto si teď připadám jak neznámý vojín
v opuštěném hrobě...
Autor Verdička, 27.03.2009
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí