představ si

představ si

Anotace: ... ve skále, v masívu ...

.
v hlubokém masívu
na tepnách času
sedáme pospolu
dýcháme na štíty
svou zašlou krásu

Medúze potvoře
leštíme obsidon
podívej se na se
z údolí Neandře
uplivni, lešti dál

Perseus na cestě
navštíví i tvůj tál
šel tudy před věky
přijde čas, přijde zas
„Deme“ bránit tris

spřežení vypřáhneš
ze brány, sehneš se
se štítem deš a deš
a s hlínou pro štěstí
deus ex machina

znova to vykřikneš:
„tady máš potvoro,
včil ukaž, co si zač !“
Perseus vezme štít
jeho boj začíná

a tvé zapomnění
.
Autor a_tao, 27.03.2009
Přečteno 441x
Tipy 17
Poslední tipující: Házté, Holis, labuť, Kapka, Tacca, Lota, Flamy, NikitaNikaT., jedam, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Představuji, chválím.

28.03.2009 12:08:00 | Kapka

*
Žízeň
a vášeň
Nekončící
hladová
touha
Ozvalo se...
Bolest
*

27.03.2009 23:18:00 | Lota

Franto, nepřeháněj,
ty Tvý štíty nemaj chybu !!!

27.03.2009 22:05:00 | a_tao

...tak to je moje parketa,jen už to neumím tak napsat ST

27.03.2009 22:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí