Otázky bez odpovědí... a něco navíc

Otázky bez odpovědí... a něco navíc

Anotace: .......

Otázky bez odpovědí

Upřímností svou, nechám se vést,
- odkryji to, co skryté jest.
Proč srdce mi buší,
proč úsměv mám v tváři,
proč city jsou v duši,
a hřejí jak ohníček žháři?
Proč pár slov rozbouří oceán,
proč štěstí se mi v prsou zozpíná,
že zná tomuž i kmán,
když láska je, pak mozek vypíná?

Proč po pár slovech - nevinných a jasných,
proč po pár pohledech - jemných a krásných,
proč srdce buší jako zvon,
proč srdce chce být tam,
kde je ona nebo on??
Ani jeden už ne sám,
ten cit překrásný tu je - ani jednou stranou však nepřiznán.

Myslí na sebe:
Nikdy to nepřiznám, ale miluji tebe!!
Půjdu jen s tebou, na cestě pekla či nebe!!
Autor Thanatos Mortis, 17.10.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč to tak dokonale vystihije pravou lásku?;)
rozbušilo se mi srdce...

20.09.2006 11:10:00 | Lizzzie

Nádherná...

18.10.2005 09:54:00 | Erybeth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí