Netrhej!

Netrhej!

Anotace: chtěl bych aby řekla víc, bohužel nejsem tak dobrý =( ale je pro Tebe motýlku (můj?) ='(

prosím netrhej,
to srdce z mého těla,
prosím neříkej,
že jsi tohle chtěla.

pojd se se mnou proletět,
možná naposled,
celou zemi obletět,
snad pro to vše.

chtěl bych věřit,
zě je to zlý sen,
ráno se probudit,
prožít náš poslední den.

utápím se láskou,
jen bolestí snad zas,
přemýšlím nad tou kráskou,
kolik má vlastně krás?

jednou jsi roztomilá jako dítě,
když říkáš "miluji Tě",
podruhé šeptáš "nesnáším Tě"
instinkt mi říká "zabije Tě"

"jsi snad tak tvrdohlavý?"
...ptáš se jestli mi to za to stojí...
naposledy v křídlech motýlích?
ano, stojí! A ty to víš!

jsi pro mně vším,
ani přes to všechno se Tě nezbavím!

prosím netrhej!
Autor Zayo, 28.03.2009
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: Roger, Radek.oslov.Šafárik, dream in emptiness, kikis, Kapka, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

17.09.2009 15:04:00 | Radek.oslov.Šafárik

ty víš, že nechci trhat a samu mě to trhá snad víc.. nedokážu se ovládat..

28.03.2009 21:01:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí