Ano i Ne

Ano i Ne

Anotace: jen sen, jak by to taky mohlo být. nezlob se.

Všechno je to stejný
protýká mezi prstama
jak moře, kapky hoře
říkají Ano i Ne

Říkají Dálka a Nesmíš
i když to dávno vím
já jim nerozumím!
a možná že nechci

Nemám zájem vědět že nesmím
netoužím klanět se zákazům
nikdy jsem nesměl a už nechci

Pořád jen Ne, tak neupřímné
když ruce hladí a šeptají Ano
a potom ráno... je dokonáno
Autor Bůchví..., 28.03.2009
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: klara07, Kapka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zdařilé

28.03.2009 09:39:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí