O nádherné dívce

O nádherné dívce

Anotace: Tak tohle sem vytvoril s inspirací mojí lásky....

Nádherná dívka s tmavými vlasy
Podivná básnička o vyznání krásy
Překrásné očička a žádný šat
Každodenní představa když jdu spát

Dokonalá postava a dokonalý zjev
Vzácná dívka na kterou nejde hněv
Smyslný pohled s roztomilou tváří
Mezi ostatními tato dívka září

Šeptané do ouška nejněžnější slova
Jediný polibek a chci jej znova
Vzácná láska s kombinací touhy
Moje kráska co nemá šmouhy

Žádný stres a nekonečná láska
Jediný sen ale někdy praská
Každý hněv a zlé představy
Kašlu na Vás nechci nesváry
Autor J4Y, 28.03.2009
Přečteno 517x
Tipy 4
Poslední tipující: Seanko, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásný roztoužený kousek - gratuluji

28.03.2009 23:45:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí