Milovat či Nemilovat?

Milovat či Nemilovat?

Anotace: Tak jak ?

Když jsem tě prvně uviděl
tak jsem ti trochu záviděl
tvoje krásné oči
ze kterých se hlava točí

Chtěl bych ti dát lásku
a tím dal bych v sázku
svoje city zas
které těžko hojí čas

Kdybych tě teď miloval
mám strach že bych litoval
že to není snadné
nechat srdce chladné

Milovat či nemilovat
to mi nikdo nepoví
chybovat či nechybovat
však nebuďme bláhoví

Kdo nic neriskuje
ten nic neztratí
kdo nikoho nemiluje
zůstane sám na trati.

Autor Mausik, 28.03.2009
Přečteno 449x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Kett, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Miluj pokud opravdu Miluješ,nevyslovuj to pokud je to lež :-)) Moc hezká básenka...

28.03.2009 22:10:00 | Kett

...láska buď je a nebo není,když je tak ji dej,ale konec nečekej,buď příjde a nebo ne

28.03.2009 19:49:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí