Jsi zvláštní

Jsi zvláštní

JSI ZVLÁŠTNÍ

Mám sto chutí se ptát
Komu mohlas své srdce dát
Už týden jedu dálnicí
Kde v ranči běhaj´poníci.

Řekni mi už konečně jednou
V čas, kdy si listy na zem už sednou
Proč jsi tak jiná, proč jsi jen jiná
Jsi zvláštní.

Přikládám do kamen a svět se hroutí
Dřevo už zapraská, příjemně se kroutí
Elpíčka poslouchám a jsem tak sám
Zvláštní dívko, přijď zítra k nám!

Proletíš mou dráhou mléčnou
Buď mou tětivou i tečnou
Jsi zvláštní, že mi nechceš říct
Koho miluješ stále, stále víc.

Jsi zvláštní, ale dej mi spánek svůj
Ve snu staň se mou a chvíli stůj
Mám z toho radost, že jsi se mnou
Šípy lásky letící u nás se protnou.

Však jedno ti říct musím
Pomalinku jen to zkusím
Mám Tě rád, ať jednou ještě
Na chodník spadnou deště.

Přijde máj, kdy rozkvete můj strom
Ty jsi můj blesk a já jsem Tvůj hrom
Zámek času mnou prostoupí
Jsem snad ke Tvým touhám skoupý?

Deska mi pomalu dohrává
Starý swing na ní si vyhrává
Kdo Tě mine, ten prohrává
Jsi krásná, jiná, zvláštní.
Autor Zasněný básník, 28.03.2009
Přečteno 406x
Tipy 14
Poslední tipující: Pešulka, light.angel, Anitta, Duhová, Danik, strašidýlko-střapatý, Terulienka, Darkkitty, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přenádherná báseň :-)

03.08.2009 18:54:00 | Pešulka

pekná bánička :),jeden verš mi síce pripadal trochu násilný,ale je veľmi podarená :)

28.03.2009 21:01:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí