Rané léto

Rané léto

Anotace: Rané léto :-D :-)

RANÉ LÉTO

Dnes jsem měl již rané léto
Povídám to dívce této
Z fotky kouká, jako andílek
Rozkrojím svou lásku na dílek.

Slunce svítí a okna otevřou
Dívky na bundy a čapky zanevřou
Konečně je vidím trochu lépe
Sluníčko na jejich tvář se sápe.

Však jen jedna z nich je ta pravá
Občas ji vídám, připomíná páva
Ale ve skrytu duše je tak smutná
Co jí pomůže muzika hutná?

Na léto se těším jak kdo jiný
Zahladím své chladné zimní činy
A začnu znova jako Fénix z popela
Žít radostí, jak když oheň plápolá.

Dívko D., zastav se a poslouchej
Mým slovům rozuměj a naslouchej
Jsi daleko, snad jako Madagaskar
Buď královnou snů a tajných kaskád!

Dopis Tobě bude brzy poslán
Buď mou Ludmilou a já Tvůj Ruslan
Usínám s Tvou zprávou, jak beránek
Můžu Ti psát básničku i románek.

Buď mou letní vílou, co mám si přát?
Ať krásný pocit v duši má mě hřát!
Až staneš se mou životní čárou
Můj život jest nablýskanou károu.

Podívej se rozpáleným oknem
Z chladné vody trochu si už loknem´
Je tady naše rané léto
A lásky jak na poli seto.
Autor Zasněný básník, 28.03.2009
Přečteno 355x
Tipy 17
Poslední tipující: Pešulka, Duhová, Stoneman, Anitta, AndyKo, Danik, strašidýlko-střapatý, WerunkaaXD, Terulienka, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé,sladké,legrační,jednoduché,průhledné,hezké,zamilované,zvláštní,ale Tvoje... Andy

05.04.2009 10:45:00 | AndyKo

dnes bolo vonku naozaj krásne,a po dlhej dobe sa všetky spomienky na leto zdali omnoho intenzívnejšie,pekné vyjadrenie,aj keď mi do zamilovane lyrickej poézie nesedia slová sápať,a kára,ale každý máme svoj vkus :D

28.03.2009 21:03:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí